Om Alt til bordet

Om alt til bordet, Kpa Gastro ApS

Vi vil gerne vise vores kvalitets-grej…
Besøg os på Rømersvej 33, Ikast, hvor du kan danne dig et overblik over alle vores kvalitetsvarer. Vores bygning har alt inden for gastronomiens verden i mange prisklasser. Showroomet er et besøg værd, hvis du sætter pris på det bedste køkkengrej. Alle er velkomne og vi byder gerne på en kop kaffe under besøget.

Hvis det ikke lige passer i vores faste åbningstider, så er du meget velkommen til at ringe herud. Vi laver gerne en særaftale, så du kan være sikker på at få den bedste rådgivning når du handler køkkenudstyr. 

Vores produkter “lader ikke som om”… Vi henter kvalitetsudstyr fra nogle af de bedste producenter i hele verden. Produkterne bliver anvendt i restaurationsbranchen i hele Europa. Vores mission er at flytte denne kvalitet hjem i de private køkkener. Gastrobutikkens sortiment indebærer robuste varer, som holder i mange år ved intensiv brug. Da produkterne er kendt fra den professionelle verden, stilles der også store krav til effektiviteten. Derfor er en fællesnævner for mange af vores varer, at de er brugervenlige og lette at rengøre.

Vi har noget på hjertet, vi gerne vil fortælle dig… Vi elsker godt køkkenudstyr! Via Cateringinventar.dk, er vi på ganske få år blevet blandt de førende leverandører af udstyr samt tilbehør til professionelle storkøkkener. Et stigende antal henvendelser fra private med interesse for det gode udstyr af højkvalitet – sammenholdt med de lave priser vi fører hos Cateringinventar.dk er grundlaget bag Gastrobutikken.dk. Vi bruger vores energi på at finde de bedste produkter, forhandle de bedste priser og købe stort ind – produkternes kvalitet taler for sig selv. Du fortjener et godt produkt til en god pris! Velkommen til Gastrobutikken.dk, Danmarks nye legeplads for alle med gastronomi i blodet.